Öne Çıkanlar Sera terörist fibabanka çin Dantel Beşerî terör operasyon tbmm İletişim Başkanı Fahrettin Altun Gözcüler filminin yeni posteri Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan

Metin Oktay Tesisleri Taşınıyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, çarşamba günü yapılan Divan Toplantısı'nda Florya projesine karşılık Emlak Konut'tan kulübü taşıyacakları arazi istediklerini açıklarken Galatasaray'ın, Sarıyer yolcusu olduğu öğrenildi.

Galatasaray, Florya arazisine karşılık Emlak Konut'tan Sarıyer'i istedi. Sarıyer'de seçilecek arazi, sarı-kırmızılıların yeni idman tesisleri olacak.

Başkan Dursun Özbek, Çarşamba günü yapılan Divan Toplantısı'nda Florya projesine karşılık Emlak Konut'tan kulübü taşıyacakları arazi istediklerini açıklarken sarı-kırmızılı ekibin, Sarıyer yolcusu olduğu öğrenildi. TOKİ'nin Galatasaray’a Sarıyer'de 5 aylık süreçte farklı mevkiler ve büyüklükte 10'dan fazla arazi gösterdiği ifade edilirken yönetimin şu anda gösterilen 4 farklı arazi üzerine odaklandığı açıklandı. Kulübün hukukçuları, avukatları ve emlak uzmanlarının fizibilite çalışması yaptığı ve çalışmada son aşamaya gelindiği bildirildi.

Sarıyer'de seçilecek arazi, Galatasaray’ın yeni idman tesisleri olacak. Ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da olduğu gibi tüm alt yaş grupları da burada çalışacak. Bu arazi Galatasaray’a üst kullanım hakkıyla kiralanacak ayrıca tesislerin yapımını da Florya'nın teslimine karşılılık TOKİ üstlenecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.