Öne Çıkanlar çin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu diyarbakır istanbul cumhurbaşkanı erdoğan almanya türkiye OkanZeynep Karacan Alışveriş Merkezi Amfi Tiyatrosu Manga haberleri sıla Dantel

Osmanlıspor Tur Kapısını Araladı

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Danimarka'nın Midtjylland takımını 1-0 yendi
Danimarka deplasmanından galibiyetle dönen Ankara ekibi, Avrupa Ligi gruplarına kalma yolunda büyük avantaj sağladı.

Osmanlıspor karşılaşmanın ilk yarısında istediğini sergiliyemesede istediği golü buldu.
20. dakikada sol kanattan gelişen atakta Delarge topu yerden içeriye çevirdi. Ndiaye'nin istediği gibi vuramadığı topa son dokunan isim Midtjylland'dan Banggaard oldu ve bu oyuncunun kendi kalesine attığı golle Osmanlıspor 1-0 öne geçti. 

İlk yarıda deplasmanda istediği golü bulan Osmanlıspor oyunu ikinci yarıda kendi sahasında kabul ederek hızlı hucumlarla gol aradı. İki takımda ikinci yarıda gol bulamadı ve Osmanlıspor deplasmanda Midtjylland takımını 1-0 yenerek tur için büyük bir avantaj sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.