Öne Çıkanlar çin Dantel türkiye İsrail bahçeli terörist almanya diyarbakır istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı başbakan binali yıldırım

Osmanlıspor Turu Ankara'ya Bıraktı

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. hafta maçında Osmanlıspor, deplasmanda Steaua Bükreş'e 2-1 yenildi.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden Osmanlıspor, deplasmanda Steaua Bükreş karşısında ilk yarıyı 30. dakikada  Ndiaye'nin penaltı noktasına yakın bölgeden yaptığı vuruşla 1-0 önde tamamladı.

Osmanlıspor ilk yarıdaki üstünlüğünü ikinci yarıda koruyamadı ve tur şansını son maça bıraktı. Steaua Bükreş, önce 68. dakikada Momcilovic ile beraberliği, 86. dakikada da Tamaş'ın kafayla attığı golle 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Steaua Bükreş sahadan 2-1 galip ayrıldı. Grubun diğer maçında Villereal Zürich'i 2-1 yenerek bütün takımlar son maç öncesi aynı noktaya geldi. Osmanlıspor'un liderliği devam ederken gruptan çıkmak için son maçta kendi sahasında Zürich ile en azından berabere kalması gerekiyor.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.