Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suriye palandöken Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer atatürk İdlib Visca WeWALK şehit

Sakaryaspor-Galatasaray Biletleri Denizbank’ın Fastpay Uygulaması İle 5 TL Daha Ucuz

DenizBank, Türkiye’nin ilk online cüzdanı olarak hayata geçirdiği fastPay ile müşterilerine avantajlar sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. 25 Temmuz Çarşamba günü Atatürk Stadı’nda oynanacak Sakaryaspor – Galatasaray hazırlık karşılaşması biletini fastPay ile alacak futbolseverlere 5 TL iade fırsatı sunuluyor.

DenizBank, yenilikçi ödeme uygulaması fastPay ile hayatın her alanında fırsatlar sunmaya devam ediyor. 25 Temmuz Çarşamba günü saat 19:00’da Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Sakaryaspor– Galatasaray hazırlık maçı biletini fastPay ile alacak futbolseverlere 5 TL ücret iadesi yapılacak. Halihazırda bulunan fastPay hesabından bilet alımı gerçekleştirilebileceği gibi, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılar diledikleri kredi kartını fastPay’e bağlayabiliyor; fastPay’i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içerisinde uygulamayı indirerek mobil cüzdanın tüm avantajlarından faydalanabiliyor.


Yenilikçi ödeme sistemlerinde fark yaratan uygulama: fastPay


Dünyanın ilk Handsfree (Bluetooth) ödemesi olarak öne çıkan fastPay, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. fastPay kullanıcıları, tüm bankalara ait kredi kartlarının da eklenebildiği bu mobil uygulama ile üye işyerlerinde cep telefonu ile ödeme yapabiliyor. Fiziki ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 para gönderme ve ATM’den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor. fastPay; App Store, Google play ve Windows Phone Store’dan indirilebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.