Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suriye palandöken chp niğde milletvekili ömer fethi gürer atatürk İdlib Kuşadası Belediyesi Visca şehit türkiye

13 Mart Ankara Saldırısında 12 Gözaltı

Kızılay Güvenpark yakınlarındaki otobüs durağında pazar günü akşam saatlerinde gerçekleştirilen terör saldırısının ardından başlatılan soruşturma derinleşerek devam ediyor.

 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince irtibat halinde düzenlene operasyon kapsamında, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerle bağlantılı olduğu gerekçesiyle 12 kişi gözaltına alındı.

Ekiplerin olay yerinde elde edilen deliller doğrultusunda gerçekleştirdikleri operasyonlarda Ankara'da 3, Şanlıurfa'da 4, Tekirdağ'da 3, Gaziantep ve Diyarbakır'da ise 1'er kişi gözaltına alındı.

Ankara'da gözaltına alınan şüpheliler arasında saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin birinci derece akrabalarının da bulunduğu, bu kişilerin DNA'larının olay yerinde teröristlere ait olduğu iddia edilen ceset parçalarından alınan örneklerle eşleştiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.