Ankara Valisi Şahin'den Yeni Yıl Mesajı

Ankara Valisi Vasip Şahin, "Tüm insanlık için hayli meşakkatli geçen 2020 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecanını tüm hemşehrilerimle paylaşıyor; umutların çoğaldığı, sevinçlerin arttığı, sağlık ve huzur içinde geçirilecek yeni bir yıl diliyorum." dedi. 

Ankara Valisi Vasip Şahin Yeni Yıl mesajı yayımladı Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer Ankaralılar, Tüm insanlık için hayli meşakkatli geçen 2020 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecanını tüm hemşehrilerimle paylaşıyor; umutların çoğaldığı, sevinçlerin arttığı, sağlık ve huzur içinde geçirilecek yeni bir yıl diliyorum.

Sonuna yaklaştığımızı umut ettiğimiz bu sıkıntılı salgın dönemini, serinkanlı ve duyarlı bir sorumluluk bilinciyle daha ihtiyatlı, mesafeli geçirmek ve bu zorlu süreçten en kısa sürede çıkabilme gayretindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutluyor, 2021 yılının ülkemize ve tüm dünyaya başta sağlık, huzur, refah ve barış getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Ankara Valisi Vasip Şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.