Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk cumhurbaşkanı erdoğan zam abd

Apaydın: “Şeker Bayramınız Acı Şekilde Geçmesin”

Bayramlarda artan trafik kazası oranlarına dikkat çeken TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Geçtiğimiz yıl 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 135 kişi hayatını kaybetti. Vatandaşlarımız bayram seyahatlerini olabildiğince toplu taşıma araçları ile yapmalı, karayollarında trafik kurallarına daha çok önem vermelidir. Uzun yolculuklarda sık sık mola verilmeli” dedi.

“Bayram Dönemlerinde Trafik Kaza Bilançosu Artıyor”

Türkiye’de 2008-16 yılları arasında bayram tatili olan 123 günlük dönemde, meydana gelen 15 bin 336 trafik kazasında bin 137 kişinin öldüğünü hatırlatan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Apaydın, normal zamandaki kaza ölüm oranının daha düşük olduğunu belirtti.

‘‘Şeker Bayramınız Acı Şekilde Geçmesin’’

Vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyaran Apaydın, “Şeker bayramınızı acı şekilde noktalamayın. Trafik kurallarına uymak, aracın yazlık bakımlarını yaptırmak, emniyet kemeri takmak, uyarı levhalarını takip etmek gibi davranışlar bayramınızın acı kazalarla geçmesini engeller” dedi.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.