Öne Çıkanlar terörist çin Sera fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Gözcüler filminin yeni posteri Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Birader (Shaqow) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Beşerî TOGGun yeni modeli

Bakanlıktan, Avrasya Tüneli'ne Kasa Gömülmesi Haberine Yalanlama

Bir şirketi soyan ve üzereyken yakalanan hırsızların, kasayı "Avrasya Tüneli" inşaatına gömdükleri yönünde haberler bakanlık tarafından yalanlandı.

Şeker Bayramı'nda İstanbul'da, ayakkabı ihracatı yapan bir şirketin, dört şüpheli tarafından soyulduğu ve şirketin kasasından çıkanlar Avrasya Tüneli inşaatına gömüldüğü yönünde basına yansıyan haberlere yalanlama geldi. Kasayı, Yenikapı’daki Avrasya Tüneli inşaat alanına gömdükleri iddia edilen ve  birbirlerine “Emo” ve “Ahma” diye seslenen 16 ve 19 yaşındaki hırsızlar iki eşlikçileriyle Diyarbakır’a kaçmaya çalışırken Kocaeli’nde durdurulan otobüste gözaltına alınmışlardı.

Ulaştırma Bakanlığı’ndan iseçıkan haberlere yalanlama geldi. Bakanlık yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 "Avrasya Tüneli inşaat alanına gömülmüş bir kasa söz konusu değildir. Kasa Kumkapı sahilinde inşaat alanı olmayan açıkta bir alana atılmış şekilde bulunmuştur. Avrasya Tüneli inşaat alanı ve çevresi yüksek düzey güvenlik önlemleri ile korunmaktadır. İnşaat alanına görevli personel dışında birinin izinsiz girmesi söz konusu değildir."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.