Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suriye palandöken chp niğde milletvekili ömer fethi gürer atatürk Kuşadası Belediyesi İdlib şehit Visca türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump’la Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında dün akşam yaklaşık 45 dakikalık telefon görüşmesi gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, görüşmede ABD Başkanı Trump’a başkanlık görevinde başarılar dileyerek, Türkiye ve ABD’nin her zaman birbirlerine ittifak bağlarıyla bağlı dost ve müttefik iki ülke olduklarını vurguladı.

İki lider, Türkiye ve ABD olarak, terörizmin her türüne karşı birlikte mücadeleye devam etme konusundaki kararlılıklarını teyit ederken, Trump, ülkesinin stratejik ortağı ve NATO müttefiki olan Türkiye’ye desteklerini ifade ederek, IŞİD’e karşı sürdürülen mücadelede Türkiye’nin yaptığı tüm katkıları memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.