Öne Çıkanlar chp ankara tsk deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk cumhurbaşkanı erdoğan zam abd

Devam Eden Operasyonlarda Dün 11 Terörist Öldürüldü

Güvenlik Güçleri, dün düzenledikleri operasyonlar kapsamında  Mardin’in Nusaybin ilçesinde altı, Şırnak’ta dört, Hakkâri Yüksekova’da bir olmak üzere 11 bölücü teröristi öldürdü.

TSK’dan yapılan açıklamaya göre Mardin Nusaybin’de devam eden operasyonda altı bölücü terörist öldürüldü. Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 143’e yükseldi. Üç el yapımı patlayıcı imha edilirken operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 265 oldu.

Şırnak’ta devam eden operasyonda dört bölücü terörist öldürüldü. Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 122’e ulaştı. Dört roketatar mühimmatı ve üç el yapımı patlayıcı düzeneği ele geçirildi, beş el yapımı patlayıcı imha edildi. Operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 263 oldu.

Hakkâri Yüksekova’da devam eden operasyonda bir bölücü terörist öldürüldü. Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 93’e ulaştı. Bir Kaleşnikof piyade tüfeği, bir tabanca, bir pompalı tüfek, dört roketatar mühimmatı, bir el bombası, çok sayıda Kaleşnikof piyade tüfeği ve Dragunov keskin nişancı tüfeği fişeği, üç gaz maskesi ve bir dürbün ele geçirilirken 13 el yapımı patlayıcı imha edildi. Operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 106 oldu.

Diyarbakır Sur’da, güvenlik güçlerince icra edilen yol araması esnasında 150 kilo amonyum nitrat ve üç tüp ile desteklenmiş el yapımı patlayıcı, tespit edilerek imha edildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.