Öne Çıkanlar Dantel İYİ Parti Teşkilat İşleri Başkanı Hasan Toktaş Aytemiz Alanyaspor süper kupa maçında Beşiktaş adına penaltıyı kimler kaçırdı fatih satır için borsa istanbulda törenmi düzenlendi 28 haziran ak parti grup toplantısı wolfsburg milli savunma bakanlığı cnn türk istanbul borsası tek marka istanbul

FETÖ'nün Emniyet İmamları Gözaltında

Ankara merkezli 8 ilde FETÖ soruşturması kapsamında başlatılan operasyonda, aralarında eski emniyet müdürleri ile örgütün "emniyet imamlarının" da bulunduğu 46 kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ soruşturması kapsamında 126 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Karar kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara merkezli 8 ilde operasyon başlatıldı. Yapılan operasyonda aralarında eski emniyet müdürleri, polisler ve örgütün emniyet "imamlarının" bulunduğu 46 kişi gözaltına alındı.
Diğer illerde gözaltına alınanlar ise sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.Gözaltına alınması talep edilenlerden 8 kişinin örgütün "emniyet imamı" olduğu belirtildi. Hakkında gözaltı kararı verilen diğer şüphelilerin yakalanması için operasyonlar devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.