Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suriye palandöken Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer atatürk İdlib şehit Visca WeWALK

Gündemde Bugün-12 Şubat 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Bahreyn’i ziyaret ederek, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el Halife ile bir araya gelecek, ayrıca üst düzey Bahreynli yetkilileri kabul edecek.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya’da yapılan Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Toplantısı Değerlendirme Oturumu sonrasında gündemdeki konulara yönelik basın toplantısı yapacak. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ MERSİN'DE
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti Mersin İl Danışma Meclisi'ne toplantısına iştirak edecek. (Saat:16.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK KAHRAMANMARAŞ'TA
-
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 97. yıl dönümü programına, AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına katılacak. (Saat:10.00-14.00)

BAKAN SOYLU ADIYAMAN'DA
-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, esnaf temsilcileri ve işadamları ile kahvaltı bir araya gelecek, Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi Amirliği açılışına katılacak, AK Parti İl Danışma Kuruluna iştirak edecek, şehit ailesi ve esnaf ziyareti gerçekleştirecek ve STK temsilcileri ile akşam yemeğinde buluşacak. (Saat:09.15-18.30)


BAKAN ÖZLÜ SİNOP'TA
-
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Boyabat Sanayi Sitesi Ziyareti ve İş Adamları ile Toplantı yapacak, Valili'ği ziyaret edecek, Sinop Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak ve Sinop Sanayici ve İş Adamları ile Toplantı yapacak. (Saat:12.00-14.30-15.00-17.00)     

BAKAN ARSLAN KARS-ARDAĞAN-IĞDIR VE AĞRI'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars, Ardağan, Iğdır ve Ağrı'da Cazibe Merkezleri Toplantısına İştirak edecek. (Saat:10.00-13.00-17.00-20.00)

BAKAN AĞBAL BAYBURT VE GÜMÜŞHANE'DE
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt TSO Yönetim Kurulu üyeleri ve yatırımcılarla toplantı yapacak, AK Parti Gümüşhane Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'ne katılacak, Gümüşhane'de Belediye ve Valiliği ziyaret edecek, Gümüşhane TSO ve Esnaf Odaları Yönetim Kurulu üyeleri ve yatırımcılarla bir araya gelecek. (Saat:10.00-15.00-17.00)

BAKAN BOZDAĞ MUĞLA'DA
-Adalet Bakanı Bekin Bozdağ, AK Parti Muğla İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN ELVAN
KARS-ARDAĞAN-IĞDIR VE AĞRI'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kars, Ardağan, Iğdır ve Ağrı'da Valilikleri ziyaret edecek ve Sanayici ve İşadamları ile Cazibe Merkezleri Toplantısına İştirak edecek. (Saat:09.30-10.00-13.00-13.15-16.30-17.00-19.30-20.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ AĞRI VE ERZURUM'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ağrı'da AK Parti Ağrı İl Danışma Toplantısına katılacak, Valiliği ziyaret edecek. Bakan Çağatay Kılıç Erzurum'da
2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nin açılış törenine katılacak. (Saat:11.00-13.15-19.30)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 20. haftası 4 karşılaşma ile devam edecek. Akhisar Belediyespor-Çaykur Rizespor, Atiker Konyaspor-Antalyaspor, Kasımpaşa-Medipol Başakşehir, Galatasaray-Kayserispor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-16.00-13.30-19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 18. hafta Anadolu Efes-Best Balıkesir, Fenerbahçe-Yeşilgiresun Belediyespor müsabakalarıyla devam edecek. (Saat:17.00-19.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.