Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan Gözcüler filminin yeni posteri CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Birader (Shaqow) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Beşerî TOGGun yeni modeli Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır

Gündemde Bugün-17 Şubat 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta Toplu Açılış törenine katılacak. (Saat:14.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-
Başbakan Binali Yıldırım, Malta Başbakanı Joseph Muscat’ın daveti üzerine yarın Malta’ya resmi ziyarette bulunacak.

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TRT'de yayınlanacak "Payitaht Abdülhamid" dizisinin Çırağan Sarayı'ndaki tanıtım toplantısına katılacak.
(Saat:14.00)


BAKAN ÇAVUŞOĞLU ALMANYA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Bonn'da düzenlenen G-20 Dışişleri Bakanları toplantısı marjında Suriye konulu toplantıya katılacak ve  53. Münih Güvenlik Konferansına katılacak. 

BAKAN BOZDAĞ ANTALYA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kemer'de "Ceza İnfaz Kurumlarında İnfaz Hizmetlerinin İyileştirilmesi Toplantısı"na katılacak, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:10.30-14.00)

BAKAN EROĞLU ADANA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak, şehit ailelerine ziyarette bulunacak. (Saat:09.30-14.00)

 
BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye Azerbaycan Gürcistan İş Forumu 5.Toplantısına ve Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırmasının Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.00-20.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Gençlerle kahvaltı Uluslar arası Orta Doğu Barış Araştırmaları Merkezi Derneği Mülteci Öğrencilerin Sertifika Törenine  katılacak, Büyükşehir Belediyesi Vakıf Eserleri Müzesi açılışına katılacak, Osmangazi Esnafını ziyaret edecek ve Orhangazi Ticaret Odası’nda Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşacak. (Saat:09.00-10.30-11.00-14.00-15.00)

BAKAN IŞIK MÜNİH'TE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Münih Güvenlik Konferansı gece oturumu ile Mercator Vakfı Türkiye etkinliğine katılacak ve ikili görüşmelerde bulunacak.
 

BAKAN ARSLAN İZMİR’DE
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cazibe Merkezleri Programına İştirak edecek, Karayolları Bölge Müdürlüğü Misafirhanesinde basın açıklaması yapacak, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret ve Toplantı yapacak, İzmir Ticaret Borsası ile Toplantı yapacak, AK Parti Karabağlar Danışma Meclisi Toplantısına katılacak ve AK Parti Gaziemir  Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-12.30-14.30-16.00-18.30-19.45)  

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:
11.30)

EKONOMİ
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) şubat ayı kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta açılış maçında Kayserispor ile Bursaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)
-
Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF 2017) müsabakalar sona erecek.



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.