Öne Çıkanlar fibabanka çin garo paylan tskdan savunmaya yatırım tim Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov iett euro cizre adalet bakanı bekir bozdağ 15 Mayıs 2024 Çarşamba Gündemi icralık

Gündemde Bugün-9 Nisan 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.
-
ABD'nin Suriye'de Şayrat Hava Üssü'nü bombalaması ile rejim güçlerinin İdlib'e düzenlediği kimyasal silah saldırısına ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAŞBAKAN YILDIRIM İZMİR’DE
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen “İzmir Buluşması”na katılıyor. (Saat 15.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU SİNOP’TA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da FOX TV Canlı yayın programına katılacak ve Boyabat’ta Halka hitap edecek. (Saat:09.00-14.00) 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ İSTANBUL'DA
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul Yenikapı Mitingine katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal,
Grand Life Garden'de AvcılarGümüşhane ve Bayburtlular Dernekleri ile biraraya gelecek, DoubletreeBy Hilton Otel'de Mardinli İş Adamları ile toplantı, İstanbul Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası ile toplantı yapacak,  Paşa Köşkü Lokantası'nda Gaziosmanpaşa Bayburtlular Derneği ve Kanaat Önderleri ile toplantı yapacak, Adem Baştürk Kültür Merkezi'nde Esenler Bayburtlular Derneği ile buluşacak ve Mustafa Öncel Kültür Merkezi'nde - Sancaktepe’de Muhtarlar, Kanaat Önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Seçmenlerle biraraya gelecek. (Saat:10.00-11.00-12.00-14.00-16.30-19.30)

BAKAN ELVAN MANİSA’DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sivil Toplum Kuruluşları ile Toplantı yapacak ve Geleneksel Yağlı Güreş Festivaline katılacak. (Saat:10.00-10.30)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Üsküdar Şubesini ziyaret edecek. (Saat:10.00)


BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Oto Sanayiciler TOKİ Kura Çekim Törenine katılacak  ve Yozgat Ovakentliler bir araya gelecek. (Saat:14.00-18.30)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Hilmi Çilingir Huzurevi Sabah Kahvaltısı Yapacak, Krem Park AVM Esnaf Ziyareti, Galericiler Sitesi Esnaf Ziyareti yapacak, Maddeye Değil Spora Bağımlıyız MuayThai Gösterisine, Anıt Park Meydanı’nda Kararımız “EVET” Dilek Feneri Etkinliğine katılacak. (Saat:08.30-10.30-16.00-19.00-20.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS’TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaş İlçe Ziyareti, Paşabahçe Mesire Alanı Ziyareti ve Doğanşar İlçe Ziyareti yapacak. (Saat:10.00-12.00-15.00)

SPOR

-Spor Toto Süper lig’in 27. Haftasına 3 karşılaşma ile devam edilecek. Kayserispor-Osmanlıspor, Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor ve Adanaspor-Çaykur Rizespor maçları oynanacak.(Saat:16.00-19.00-19.00) 
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 25. hafta, Banvit-Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakalarıyla sürüyor.
(Saat:15.00-17.00)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.