Hava Sıcaklığı Kuzey ve İç Kesimlerde 2 İla 6 Derece Artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji yetkililerine göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyılarının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görülecek.

Hava sıcaklığı Ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde 2 ila 6 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayıp ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor.
 
Bölgelerde Göre Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın; batı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu:  Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Az bulutlu ve açık (16)
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu. (18)
Bursa: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu (24)
İzmir: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu (19)
Antalya: Az bulutlu ve açık (20)
Bolu: Az bulutlu ve açık (18)
Trabzon: Az bulutlu ve açık (15)
Erzurum: Az bulutlu ve açık (6)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (18)
 
 


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.