Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Gözcüler filminin yeni posteri Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Birader (Shaqow) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Beşerî TOGGun yeni modeli

Hisarcıklıoğlu: "Devletimizin Yanındayız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) üyesi kuruluşların temsilcilerini kabul etti.
 
Heyetin Eş Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu görüşme sonrası yaptığı açıklamada, milletçe çok büyük bir badire atlatıldığını belirtti.
 
Hisarcıklıoğlu şöyle konuşmasında, “Bizler AB-KİK Türkiye Kanadını oluşturan Meslek örgütleri, Sendika konfederasyonları ve STK’lar olarak ilk geceden itibaren milletimizin tamamı gibi darbenin karşısında durduk, hem milletimize, hem üyelerimize “demokrasiye sahip çıkma” mesajını güçlü şekilde verdik” ifadelerine yer verdi.
 
“O günden bu yana da sivil toplumun en büyük kuruluşları olarak devletimizin, meclisimizin yanındayız. 16 Temmuz günü TBMM genel kuruluna birlikte katıldık” diyen Hisarcıklıoğlu, “Daha sonra 538 STK temsilcisi ile birlikte Meclisimizde Meclis Başkanımız ve siyasi partilerimizin temsilcileri ile bir araya geldik” şeklinde konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la, bu süreçte yapılanları, ilerideki süreçlerde yapılması gerekenleri, sivil toplum olarak kendi üzerlerine düşen görevleri istişare ettiklerini belirten Hisarcıklıoğlu,”Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük tehditlerden biri ile karşılaştı. Ve tarihimizdeki en olağanüstü dönemlerden birini yaşıyoruz. Bu süreçte bizler de ilk andan itibaren devletimizin yanındayız. Üzerimize düşen ne varsa yapacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.