Öne Çıkanlar çin istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu diyarbakır terörist cumhurbaşkanı erdoğan almanya türkiye OkanZeynep Karacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Alışveriş Merkezi Amfi Tiyatrosu Manga haberleri

Irak’ın Kuzeyinde 16 Hedef İmha Edildi

Irak’ın kuzeyindeki Sinath-Haftanin bölgelerine düzenlenen hava harekatı sonucu teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 16 hedef imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyinde bulunan Sinath-Haftanin bölgesinde keşif ve gözleme vasıtaları ile karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik bugün düzenlenen hava harekatı sonucu teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan 16 hedef imha edildi. Açıklamada ayrıca harekata katılan uçakların emniyetle üslerine döndüğü belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.