Öne Çıkanlar çin istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır türkiye terörist recep tayyip erdoğan almanya OkanZeynep Karacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Alışveriş Merkezi Amfi Tiyatrosu

PTT Kutsal Topraklarda Da  Vatandaşların Yanında

 
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, hacı adaylarının satın aldıkları hurma ve hediyelik eşyaları PTT kargo aracılığıyla güvenli bir şekilde ve zamanında Türkiye’ye ulaştırabildiğini belirterek, “PTT A.Ş. olarak vatandaşlarımızın ibadetlerini rahat ve huzur içinde yerine getirmelerine yardımcı olmaktan büyük memnuniyet duymaktayız” dedi.
 
 
PTT A.Ş., yaygın hizmet ağını kutsal topraklara da taşıyarak hac ibadetini yerine getiren vatandaşları yalnız bırakmıyor. 175 yıllık kuruluş, hacı adaylarının satın aldıkları hurma ve hediyelik eşyaları PTT Kargo aracılığıyla güvenli bir şekilde ve zamanında Türkiye’ye ulaştırıyor.
Kargo hizmeti, hacı adaylarını yük taşıma külfetinden kurtararak ibadetlerini rahat ve huzur içinde yerine getirmelerine yardımcı olmayı ve muhtemel istismar olaylarını önlemeyi amaçlıyor. Kargo hizmeti umre ziyaretinde bulunanların gönderilerini de kapsıyor.  
 
-GÜVENLİ VE ZAMANINDA HİZMET-
PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile imzaladıkları protokolün önemine işaret ederek, “Hacı adaylarımızın satın aldıkları hurma ve hediyelik eşyaları teslim edebilecekleri güvenilir ve sorumlu bir muhatap bulamamaları, eşyalarının kaybolması, gümrük problemleriyle karşılaşmaları gibi sorunlar yaşamaları üzerine PTT Kargo hac ve umre organizasyonlarında kargo hizmeti vermeye başlamıştır. Bu sayede vatandaşlarımız hem yük taşıma külfetinden kurtulmuş hem de hurma ve hediyelik eşyalarını güvenli bir şekilde ve zamanında Türkiye’deki adreslerine ulaştırma imkanına kavuşmuştur. PTT A.Ş. olarak vatandaşlarımızın hac ve umre ziyaretlerini rahat ve huzur içinde yapmalarına yardımcı olmaktan büyük memnuniyet duymaktayız” dedi. Hac ve umre organizasyonlarında kargo hizmetinin bu yıl da devam ettiğini kaydeden Genel Müdür Bozgeyik, “Bu vesile ile milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, hacı adaylarımıza hayırlı ibadetler diliyorum” diye konuştu.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.