Öne Çıkanlar çin fibabanka terörist türkiye 17 Mayıs Cuma günü vizyonunun öne çıkanları Yeter Artık Birader (Shaqow) Ziyaretçiler Bölüm 1 (The Strangers: Chapter 1) Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Gündemde Bugün16 Mayıs 2024 Perşembe Müze Gazhane Meydan Sahnesi Oyuncu Meltem Cumbul

Rusya Devlet Başkanı Putin Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî davetlisi olarak Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştiren Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

Görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmî törenle karşıladı. Karşılamanın ardından Türkiye ve Rusya bayrakları önünde el sıkışarak fotoğraf veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin, daha sonra çalışma yemeğine geçtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.