Öne Çıkanlar terörist çin Sera fibabanka Gözcüler filminin yeni posteri Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler TAVdan İlk Dokuz Ayda 753 Milyon Avro Ciro Doğanlar Holding Muğlada tarihi Şeyh Camii Dr. Mustafa Koray Lenk Kimdir

Umut Bulut Babasını Toprağa Verdi

Ankara'daki terör saldırısında babası Kemal Bulut'u kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, Memleketi Kayseri'de taziyeleri kabul etti.

Umut'un, Yeşilhisar ilçesi Cami Kebir Mahallesi Koçumlar Caddesi'nde oturan dayısı Ömer Bulut'un evine Türk bayrağı asıldı. Evin önüne belediye tarafından taziye çadırı kuruldu, cadde Türk bayraklarıyla donatıldı.

Dayısının evinde kardeşleri Fatma, Barış ve Erkan Bulut ile taziyeleri kabul eden Umut Bulut'un üzgün olduğu görüldü.

Umut Bulut, "Söyleyeceğim fazla bir şey yok. Gerçekten çok farklı duygular içindeyim. Bilmiyorum yani şu anda fazla bir şey söyleyemem. İnşallah, babamın mekanı cennet olsun. Şu anda söyleyeceklerim bu kadar. Diğer ölenlerin hepsini de Allah rahmet eylesin" dedi.

Kemal Bulut'un cenazesi, ikindi vakti ilçedeki Camii Kebir'de kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

 

Cenaze töreni için Kayseri'ye gelen Galatasaray'dan Umut Bulut'un takım arkadaşları, Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Futbol Takımı'nın kaptanı Selçuk İnan, Umut'un eki hocaları Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst  ve sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Medipol Başakşehir kalecisi Volkan Babacan, Antalyaspor futbolcusu Yekta Kurtuluş, farklı takımlardan bir çok futbolcu Umut Bulut'a taziyelerini iletti.

Sakatlığı sebebiyle Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop da koltuk değnekleriyle katıldı.

Taziye ziyaretinin ardından Saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Galatasaray Başkanı Özbek, "Bu hain terörün Galatasaray da hedefi oldu. Bu saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Vatanımızın, milletimizin başı sağ olsun, geride kalanlara sabır diliyorum" dedi.

Galatasaraylı eski yönetici Albayrak ise konuşamayacağını, çok üzgün olduğunu belirtti.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu da terör olaylarının bir an önce son bulmasını dileyerek, "Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Allah geride kalanlara sabır versin. Zor günlerden geçiyoruz ancak bunların hepsini en kısa zamanda aşacağız"diye konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.