Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

550 Minik Yüzücü Sertifikalarını Aldı

Silifke Belediyesi ve Sil-Bel-Der işbirliğiyle açılan Yaz Spor Okulları kapsamındaki yüzme eğitimlerinin birinci ve ikinci dönemine katılan 550 minik yüzücü sertifikalarını aldı.

Silifke Belediyesi tarafından,  Silifke’de yaz tatiline gitme imkânı bulamayan ve yüzme bilmeyen çocuklara yönelik hayata geçirilen “Haydi Çocuklar Havuza” projesini sonlanmasıyla, yüzücüler, sertifikalarını düzenlediği törenle adlı.

Çocukların sporla iç içe yaşamaları amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda bu yıl yüzlerce öğrencinin sporla buluştuğunu açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Silifke Belediyesi olarak her çocuğumuzun, sporun en az bir dalı ile uğraşmasını istiyoruz ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Özellikle yaz aylarında İlçe Belediyesi ve derneğimiz işbirliğiyle yıllardan beri sürdürülen Yaz Spor Okulları ile bugüne kadar binlerce öğrenciye ulaşmanın ve onları sporla tanıştırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

“Güzel Bir Girişim Oldu”

“Çocuklarımızın ücretsiz ve hijyen şartlarına uygun havuzlarda, uzman eğitmenler eşliğinde yüzme dersi alması güzel bir girişim oldu” diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Turgut, “Uzun zamandan beri talep edilen bir ihtiyaçtı. Bu sayede yaz aylarında hem serinlemek, hem de sportif faaliyetlerle meşgul olmak ve güzel bir yaz tatili geçirmek isteyen Silifkeli çocuklarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. İnşallah ileriki dönemlerde kent genelindeki bu eksikliği gidererek, her yaş grubuna hitap eden yüzme havuzları açabiliriz” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.