Öne Çıkanlar chp ankara tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

8 Nisan Dünya Romanlar Günü Şişli’de Kutlandı

Şişli Belediyesi, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kutlamasına ev sahipliği yaptı. Şişlili Roman vatandaşların daha iyi bir hayat sürdürmeleri için çalışmaya ve yatırım yapmaya aralıksız devam edeceklerinin altını çizen Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü, "Şişli Belediyesi olarak Roman vatandaşlarımızın hayatlarını iyileştirmek için çalışmaya ve yatırım yapmaya aralıksız devam edeceğimizi belirtmek istiyor, Tüm Roman vatandaşlarımızın Dünya Romanlar Günü’nü yürekten kutluyorum.” dedi.

25 ilden gelen Roman vatandaşların coşkusuyla renk kattığı kutlamaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılarak, Roman Eylem Planı’nı açıkladı.

Şişli, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen Roman vatandaşları ağırladı. 8 Nisan Dünya Romanlar Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun katılımlarıyla gerçekleşti.

Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü, Dünya Romanlar Günü’nde şu mesajı paylaştı:

“Roman vatandaşlarımız Şişli­mizin kültürel zenginliğinin çok değerli ve önemli bir bileşeni. Göreve geldiğimden bu yana Şişli Belediyesi olarak Roman komşularımız için pek çok alanda çalışmalar yürütüyor, onların ekonomik ve sosyal hayatlarına değer katacak projeler gerçekleştiriyoruz. Gururla söylemek istiyorum ki, bu çalışmalarımız uluslararası ve ulusal düzeyde saygın kurumların takdirini de kazanıyor. Şişli Belediyesi olarak Roman vatandaşlarımızın hayatlarını iyileştirmek için çalışmaya ve yatırım yapmaya aralıksız devam edeceğimizi belirtmek istiyor, Tüm Roman vatandaşlarımızın Dünya Romanlar Günü’nü yürekten kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.