Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Şantiyeleri Denetledi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni bir soluk kazandıracak yatırımları yerinde denetledi.

Önce Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan okulu gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Çamlık Mahallesi’ndeki asfalt çalışmasını denetledi. Tiryaki, Ali Ersoy Mahallesi’nde hızla yükselen kültür merkezini ve son olarak Aydınlıkevler’de inşaatı devam eden kapalı pazar alanını denetledi.



Şantiyeler Yerinde İncelendi 

Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan 32 derslikli okulun yeni eğitim öğretim sezonuna yetiştirmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi ve "Okul kütüphanesiyle, çok amaçlı salonuyla, yemekhanesiyle ve modern sınıflarıyla öğrencilere hizmet verecek. Eğitime her zaman destek sağlayacağız" dedi.

Daha sonra Çamlık Mahallesi 1858. cadde üzerinde gerçekleşen asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmasını denetleyen Başkan Tiryaki, yollara yama yapmadıklarını tamamen asfalt odaklı çalıştıklarını belirtti.



Başkan Veysel Tiryaki’nin bir sonraki durağı Ali Ersoy Mahallesi ve Aydınlıkevler Kapalı Pazar Alanı oldu. Tiryaki, 500 kişilik konferans salonu, toplantı salonu, kütüphane, derslikler, spor salonu ile kültür merkezinin bölgedeki önemli bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını sözlerine ekledi. Pazar Alanı’nda da incelemelerde bulunan Başkan Tiryaki, “Bu pazarı kapalı çarşı mantığıyla yapıyoruz. Ve burada  45 küçük dükkân bulunacak. Ayrıca bir zabıta noktası da yine pazardaki yerini alacak. Engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Onlar için bir engelli rampası pazarın projesinde yer alıyor.” dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.