Altındağ Kaymakamı’na Veda Yemeği

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tayini çıkan Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel onuruna bir veda yemeği verdi. Altındağ Kaymakamlığı ilçe müdürleri ile Altındağ Belediyesi Başkan yardımcılarının tamamının katıldığı yemek davetinde,  hüzünlü dakikalar yaşandı.



Başkan Tiryaki, geçmişte kaymakam olarak da yıllarca beraber çalıştıklarını, son 5 yıldır da Altındağ’da beraber görev yaptıklarını hatırlatarak çok güzel anılar biriktirdiklerini ifade ederek Kaymakam Ali Fuat Türkel’e yeni görev yerinde başarılar diledi.

“Vedalar, kaymakamlık mesleğinin bir parçasıdır.”
Ali Fuat Türkel ise veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Altındağ’daki görev süresini birlik ve beraberlik içinde tamamladığını hatırlatarak, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Vedaların, kaymakamlık mesleğinin bir parçası olduğunu belirterek, Türkiye’nin her ilinde, her ilçesinde görev yapmanın büyük bir onur olduğunu belirtti.
Konuşmaların ardından Başkan Tiryaki, bugünün anısına Ali Fuat Türkel’e çini bir vazo hediye etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.