Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Ankara'da Askerler İle DEV-LİS Üyeleri Karşı Karşıya Geldi

Ankara'da Devrimci Liseliler (DEV-LİS) üyesi bir grup, "Özgürlüğe Yürüyoruz" konseri için Kızılay Konur sokakta stant açtı. Gruba, askerlik görevini Başkent'te yapan ve çarşı izninde olan bazı askerlerin tepki göstermesi üzerine tartışma başladı.

Yaşanan arbede neticesinde 15 kişi gözaltına alındı.

 

Kızılay Yüksel Caddesi-Konur Sokak girişinde "Özgürlüğe Yürüyoruz" konseri için stant açan Devrimci Liseliler üyesi bir grup ile çarşı iznine çıkan bazı askerler arasında gerginlik yaşandı. Çarşı iznindeki askerler, stant açan gruba, "Her gün şehit geliyor, siz neyle uğraşıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Gerilim artınca kavga kaçınılmaz oldu.

Çevik kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği olayın ardından 15 Dev-Lis üyesi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar, işlemlerinin yapılması için sağlık kontrolünün ardından Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.