Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat galatasaray ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel gündem özeti meme kanseri Metina astım burgan bank

Ankara'da Çıkan Silahlı Çatışmada 9 Kişi Yaralandı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Karapürçek mahallesinde oto modifikasyon ve aksesuar ürünleri satılan iş yerine, benzer işi yapan akraba aile tarafından silahlarla ateş açıldı.

 

İŞ YERİNDE KARŞILIKLI ATEŞ AÇILDI

Karapürçek Mahallesi Başak Caddesi'nde oto aksesuar ve modifiye ürünlerinin satıldığı oto tuning dükkanına iş yerine iki otomobille gelen şüpheliler, içeridekilere silahlarla ateş açarken iş yerindekiler de şüphelilere ateşle karşılık verince çatışma kaçınılmaz oldu.

 

9 YARALI VAR

Çalışan personellerin ve mekan sahibininde arasında bulunduğu 9 yaralı, olay yerine çağrılan ambulanslarla Dışkapı ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

Polis, olay yerinde ve çevresinde kuş uçurtmazken, olay yeri inceleme ekipleri detaylı araştırma yaptı. Caddedeki çok sayıda boş kovan ve iş yerinin camlarına isabet eden mermiler gözlerden kaçmadı.

AKRABALAR REKABETİ

Saldırının, benzer işi yapan iki akraba aile arasındaki rekabet ve husumetten kaynaklandığı gelen iddialar arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.