Öne Çıkanlar türkiye gündem özel ihracat meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan

Ankara'da Satılık Konut Fiyatları Arttı

Başkent Ankara'da satılık konut fiyatları son bir yıllık süreçte yüzde 8 oranında artarak bin 656 lira metrekare ortalamasına ulaştı.

hurriyetemlak.com’dan edinilen bilgiye göre, Başkent Ankara'da satılık konut fiyatları son bir yıllık süreçte yüzde 8 oranında artarak bin 656 lira metrekare ortalamasına ulaştı. Kiralık konut fiyatları ise yüzde 9 artarak metrekarede 9 lira seviyelerinde bulunuyor. 16 yıl amortisman süresi olan Ankara'da son bir ayda satılık konut fiyatlarının en fazla arttığı ilçe yüzde 4 ile Polatlı. İkinci sırada yüzde 2,3 ile Altındağ, üçüncü sırada ise yüzde 2,1 ile Gölbaşı var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.