Bakırköy Belediyesi’nden Ücretsiz Sanat Kursları

Bakırköy Belediyesi, İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu yıl da ücretsiz sanat kursları düzenliyor. Kurs başvuruları 1 Ekim’de sona erecek.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek sanat kurslarının ücretsiz olacağını belirtti. Kurslara başvuruların 1 Ekim’de sona ereceğini hatırlatan Kerimoğlu, “ 17 yaş üzeri için tiyatro ve konservatuara hazırlık, 18 yaş üzeri için resim, 12 yaş üzeri için gitar, 7-12 yaş arası için org, 7-15 yaş arası için piyano kurslarımıza tüm Bakırköylüleri bekliyoruz. Ayrıca ünlü sanatçı Belkıs Akkale yönetimindeki Türk Halk Müziği Koromuza da Bakırköylüleri davet ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi işaret dili kurslarımız da devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.