Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

Başkan Çetin Bahar Temizliği Yaptı

Adana'nın Çukurova ilçesinde Bahar Temizliği startı veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçen hafta Beyazevleri mahallesinde yapılan etkinliği Toros mahallesinde devam ettirdi. Başkan Çetin, yapılan bu temizliğin ardından ilçenin tüm sokaklarının portakal çiçeği kokacağını söyledi.

Toros Mahalle Muhtarlığı önünden başlayan ‘Bahar Temizliği’ etkinliğine katılan Başkan Çetin, temizlik ve park bahçeler personeline hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler bizim aynamızsınız. Temizlik, park bahçeler ve yol işlerinin hizmetleri bizlerin başarısını ortaya koyar. Çalışmalarınızdan çok memnunum. Sizlere, titiz çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyorum. Klasik temizliği zaten yapıyordunuz, şimdi sizlerle birlikte ilçemizin sokaklarında, Adana’da farkındalık oluşturuyoruz” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANI SIRÇA KÖŞKLERDE OTURMAMALI”

Başkan Çetin, belediye başkanlarının sırça köşklerde oturup halka tepeden bakmaması gerektiğini ve böyle bir anlayışı kabul etmediğini belirterek, “Belediye başkanı halkın içine girmeli. Halkın sorunlarını kendine dert etmeli ve çözümü için mücadele vermeli. İşte o yüzden halkımızın arasındayım ve sorunları, talepleri yerinde dinliyorum.  Yaptığımız bu farkındalık, sizlerin özverisini gösteriyor. Ben de personelimle bu bağlamda gurur duyuyorum.  Göreve geldiğimde bir söz vermiştim. Kimsenin ekmeği ile oynamayacağımı ve hakkıyla çalışanların yerini bile değiştirmeyeceğimi söylemiştim. Bu sözümde de durmaya devam ediyorum. Siyasi parti ayrımı yapmadan, sizlerle birlikte ilçemize hizmet etmek ve halkımızın taleplerini yerine getirmek bizim ana hedefimiz. Bu hedefimize de sizlerin özverili çalışmasıyla ulaşıyoruz” diye konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Belediye personelleriyle sohbet ettikten sonra bir grup vatandaşın da sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Soner Çetin, personel kıyafeti giyerek, sokak yıkama ve temizleme çalışmalarına katıldı. Elindeki süpürgeyle bir süre çalışan Soner Çetin, daha sonra çevredeki işyerlerine girerek esnafla sohbet etti.

Mahalle sakinleri ve çevre esnafı, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Çetin”e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.