Öne Çıkanlar türkiye ihracat gündem özel meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama galatasaray cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin TarımGFE

Çinçin’e Yapılan Çağrı Camii İbadete Açıldı

Ankara'da Altındağ Belediyesi tarafından Çinçin'e yapılan Cami açılışına siyasiler ilgi gösterdi.

Ankara’da mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ Belediyesi, bir ibadethaneyi daha ilçeye kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından Çinçin’e yapılan Çağrı Camii mütevazi bir törenle açıldı.

Açılışa Siyasiler ilgi gösterdi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, eski bakan Cemil Çiçek, Ankara Vali Yardımcısı Raşit Zengin, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Altındağ Müftüsü Enver Türkmen, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri ve birim müdürleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Altındağ Belediyesi ‘FARKI’

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Altındağ’ın eski halini çok iyi bildiğini ifade ederek ,Altındağ’ın kısa sürede çok büyük mesafe kat ettiğini söyledi. Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler “Yeni Türkiye’de yaşanan değişimin en güzel örneği Altındağ’dır” dedi.

“Kimsenin inanamayacağı bir değişim yaşandı”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki sözlerine “Sizlerin şahadetiyle bir caminin daha açılışını gerçekleştiriyoruz” diyerek başladı. Bugüne kadar Altındağ’a 9 mahalle camisi yaptıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, Çinçin’deki değişim üzerinde de durdu. “Bu bölgede son yıllar içinde büyük değişim yaşandı. Kentsel dönüşüm çalışmalarının yanı sıra pek çok yeni tesis yapıldı buraya. Altındağ Müftülük Binası, Altındağ Kültür Sarayı, kadınlar ve gençler için bir kültür merkezi, iki ayrı yüzme havuzu, bir büyük park, yapımı devam eden öğrenci yurdu… Bu saydıklarımın hepsini bu bölgeye yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Burada kimsenin inanmayacağı bir değişim yaşandı. Çinçin’in yerini Gültepe aldı.” diyen Başkan Tiryaki, Altındağlı vatandaşlara ‘İsimsiz kahramanlar’ diye seslendi ve ilçedeki dönüşüm çalışmalarını el ele yürüttüklerini dile getirdi.

Protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi ve ilk namaz kılındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.