Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel gündem özeti meme kanseri Metina astım burgan bank

Çukurova Belediye Başkanı Çetin: Engelleri Sevgi İle Aşıyoruz

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Mirza Çelebi Mahallesi’nde yaşayan engelli bir vatandaşa ihtiyacı olan akülü sandalyeyi teslim ederek, “Engelleri, sevgi, dayanışma ve empati ile aşıyoruz” dedi.

Çukurova Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çetin, akülü sandalye talebi bulanan bir vatandaşı Mirza Çelebi Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek, vatandaşa ihtiyacı olan akülü sandalyeyi teslim etti. Çetin, kenti yönetenler olarak, engelli vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap vermek ve onlara hayatı kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirterek, “Engelleri, sevgi, dayanışma ve empati ile aşıyoruz” dedi.

Aile fertleri ile bir süre sohbet eden Çetin, “İhtiyaç duyulan her an, her yerde de halkımızın emrindeyim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.