Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel meme kanseri Metina astım burgan bank

Çukurova Belediye Başkanı Çetin Öğrencilerle Kuş Evi Montajı Yaptı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilköğretim öğrencilerinin okulda yaptıkları ahşap kuş kafeslerini, öğrencilerle Ercan Çetin Doğal Parkı’ndaki ağaçlara monte etti.

Çukurova Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Özel Mektebim Okulları öğrencilerinin yaptığı kuş evlerini yerleştirme etkinliğine, Çukurova Belediye Başkanı Çetin’in de katıldı. Öğrencilerle vince binen Çetin, kuş evlerini Ercan Çetin Doğal Parkı’ndaki ağaçlara montajladı. Çetin, hayvan sevgisini aşılamak ve sokak hayvanlarına sahip çıkmak için sürekli projeler ürettiklerini belirterek, “Her ay yaptığımız mama dağıtımı ve sokak hayvanları için yaptığımız otomatik suluklar, köpek gezdirme alanı ve modern hayvan barınağımızla, hayvanların da yaşam haklarını koruyoruz. Belediye olarak, hayvanlar için yapılan etkinliklerde olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Sizin gibi içi sevgiyle dolu öğrencilerle birlikte böyle bir etkinlik gerçekleştirmek de bizim için ayrı bir mutluluk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.