Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat galatasaray ak parti gündem özel gündem özeti meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina astım burgan bank

Çukurova Belediye Başkanı Çetin’den Muhtarlara Tesis Sözü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, muhtarlarla bir araya gelerek, “Sizlere görevim bitmeden modern bir tesis hediye edeceğim. Görev sürem bitmeden de sizlerle bu tesiste kahvemizi içeceğiz” dedi.

Çukurova Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çetin, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısında, ilçenin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların, ilçe halkıyla belediye arasında köprü olduğunu ve bu iletişimin Çukurova’da başarıyla yürütüldüğünü belirten Çetin, “4 yıl 3 ayı sizlerle uyum içinde tamamladık. Bizim sizlerle, el ele omuz omuza birlikteliğimizi herkes kıskanır durumda. Çünkü sizlerle birlikte, ilçemizin çehresini değiştirdik. Halkımız ile belediye arasında köprü vazifesi yürütüyorsunuz. Öncelikli görevimiz, ilçemizdeki tüm yolların asfaltlanması. Görev sürem bitene kadar, ilçemizde bir metre bile asfaltsız yol bırakmayacağız. Sizlere görevim bitmeden modern bir tesis hediye edeceğim. Görev sürem bitmeden de sizlerle bu tesiste kahvemizi içeceğiz” dedi.

“DAHA ÇOK SOKAKLARDA OLACAĞIM”

Emekli dinlenme evleri, semt kreşleri, kadın sohbet ve dayanışma evlerinin diğer belediyeler tarafından örnek alınmasını beklerken, cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerinde yer aldığını vurgulayan Çetin, “Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı. Ne kadar doğru bir iş yapmışız ki, ülkeyi yönetecek kişilerin projeleri olarak kamuoyuna yansıdı” dedi.

Çetin, bundan sonra daha çok sokaklarda olacağını belirterek, “Sokak sokak gezip, hizmetlerimizi yerinde denetleyeceğim. Zaten son zamanlarda, hiç kimseye haber vermeden parklarımızı denetliyorum. Nerede bir hizmet varsa, o hizmetimizin halkımıza yakışır olabilmesi için bu ziyaretlerimi sıklaştıracağım. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da siz değerli muhtarlarımızla Çukurova’mızı daha yaşanılabilir bir hale getirip, Türkiye’ye örnek hale getireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.