Çukurova’da Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belli Oldu

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Çukurova’da vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ortamlarda kesebilmeleri için kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, Çukurova Belediyesi tarafından vatandaşın daha rahat kurbanlık alışverişi ve kesimi yapabilmesi için hazırlıklar sürüyor. Belediye, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesimini ücretsiz gerçekleştirecek. Modern kurban kesim yeriyle, Türkiye'ye örnek olduklarını kaydeden Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıklar yapıyor ve kurban kesim hizmeti veriyoruz. Bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Çetin, 7 gün 24 saat olan hizmetin, Kurban Bayramı öncesi ve bayramda da devam edeceğini ifade etti.
Kurban bayramı süresince belediye tarafından tespit edilen satış ve kesim hizmeti veren yerleri ise şöyle:
Kurban satış yeri, Huzurevleri Mahallesi İsmet Atlı Bulvarı ve Türkmenbaşı Bulvarı kesişimi Zeytinlik Alan içerisi (Forum Alanı). Kurban kesim yerleri ise, Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, 100. Yıl Semt Pazarı, Beyazevler Miraç Cami Yanı, Kurttepe Semt Pazarı Eski İtfaiye Yanı, İsmet Atlı Bulvarı Zeytinlik İçi, Huzurevleri Semt Pazarı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.