Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA istanbul Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Davutlar'dan Ömer Günel'e Büyük Destek

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel seçim çalışmaları kapsamındaki altıncı mitingini Davutlar Mahallesi’nde yaptı. 


Mitingin açılış konuşmasını yapan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Sevgili Davutlar Mahallesi sakinleri, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Değerli dostlar hepiniz hoş geldiğiniz. Bugün buraya farklı duygularla geldim. Belediye başkanıma da sürpriz yapıyorum. Az önce genel merkezden öğrendiğim bağımsız bir anket firmasının sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi Ömer Günel %68, kararsızlar %7, geri kalan %23 te rakibimizin. Ben o kararsız kalan yüzde yediye de diyorum ki Ömer Günel’e oyunuzu verin ki Türkiye Ömer Günel’i konuşsun. Ömer Günel kardeşim 10 yıl boyunca Kuşadası’na başkanlık yapacağım diye çalıştı. Ömer kardeşim siyaset yapmasına rağmen hiçbir zaman milletvekili adayı olmadı. Tek bir hayali vardı. Kuşadası’nı nasıl ileriye taşırım. 5 Nisan’da hangi işi yapacağı dosyasında hazırdır. Ben Kuşadası’na geldiğimde çok mutlu oluyorum. Niye biliyor musunuz? Çalışan, genç, dinamik, 24 saat Kuşadalılara hizmet edecek bir belediye başkanı var çünkü. 


"31 MARTTA SANDIĞA GİDİP SİZLERİN PARASI İLE SARAYDA OTURAN ZATA DERS VERECEKSİNİZ"

2002 yılında Kuşadası’nda miting yapmıştım. O gün size bir gün gelecek Türkiye patatesi, soğanı, samanı, eti hayvanı ithal edecek deseydim siz bana derdiniz ki Hüseyin Yıldız sen kafayı yemişsin, bunu akıl hastanesine kapatın derdiniz. Yıl 2019 patatesi, soğanı, samanı, pamuğu, zeytinyağını her şeyi ithal ediyoruz. Peki bu ülkeyi bu hale kim getirdi. 17 yıldan bu yana bu ülkeyi kim yönetiyor. Şimdi bunu siz kendinize soracaksınız. 31 Mart günü sandığa gittiğinizde sarayda oturan zata dersini vereceksiniz.” diyerek sözü Günel’e bıraktı.

“OYSA BENİM RAKİP İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ YALAN, İFTİRA, ÇAMUR SİYASETİ YAPIYOR”

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel yoğun bir ilgi ile çıktığı mitinge “Sevgili Davutlar Mahallesi sakinleri, mitinglerimizi aralıksız takip eden sevgili hemşehrilerim sizleri sevgi ile kucaklıyorum. Davutlar büyükşehir yasası gelene kadar bir belediye idi.  Bugün mahalle statüsünde kaldınız. Ancak size söz veriyorum mazbatayı aldığım gün mevcut belediye hizmet binanızı tekrar hizmete açacağım. Belediye işlemleriniz ile ilgili olarak Kuşadası’na gelmek zorunda kalmayacaksınız. 
31 Mart tarihinde yerel bir seçime gidiyoruz. Bu seçimlerde sadece şehrinizi yönetecek bir belediye başkanını seçmeyeceksiniz kentinizin geleceğini hazırlayacak ekibi seçeceksiniz. Davutlar’ın problemlerini biliyorum çözümlerini de biliyorum. Mitingler öncesinde de sık sık ziyaretinize geldim. Ben bu mitinglerimizde sizlere projelerimizi anlatmak istiyorum. Ama karşı rakibim Fuat Akdoğan sürekli olarak seviyeyi aşağı çekmek istiyor. Sürekli bir iftira kampanyası peşinde koşturuyor. Biz ise haftalardır seçim çalışmaları yürütüyoruz. Ben gittiğim her yerde projelerimi ekibimi anlatıyorum. Oysa benim rakip işi gücü bırakmış yalan, iftira, çamur siyaseti yapıyor." dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Davutlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.