Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pkk

EGO CEP'te Cami'ye Selam, Anıtkabir'e Devam!

-CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi kent için otobüs seferlerinin cep telefonlarından takibini sağlayan "EGO CEP'te" uygulamasını yeniledi. Uygulamadaki "cami" ve "Atakule" bileşiminden oluşan içeren Ankara Büyükşehir Belediyesi logoları "azaltıldı", ana ekrana Anıtkabir görseli alındı.



ANKARA (ANKA) - CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent içi otobüs seferlerinin cep telefonlarından takibini sağlayarak vatandaşlara kolaylık sağlayan EGO CEP'te uygulamasını yenilerken camili büyükşehir belediyesi logoları yerine Anıtkabir görüntülerini yerleştirdi.

-NEYDİ NE OLDU?

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO CEP'te uygulamasını değiştirdi. Eski uygulamada açılış ekranı dahil hemen her ekranda yer alan, eski belediye başkanı Melih Gökçek döneminde kabul edilen Kocatepe Camii ve Atakule'nin bileşiminden oluşan logo, yeni EGO CEP'te uygulamasında azaltıldı.

Camili logoya sadece menü ekranında yer verildi.

EGO CEP'te uygulaması ana ekranında Anıtkabir görünümüne yer verildi.

Getirilen yenilikle vatandaşlar bundan sonra "Bildir" butonuyla öneri ve şikâyetlerini de anında Başkent153’e bildirebilecek. Eski uygulamada teknolojiden kaynaklı bazı aksaklıklar yanlış bildirim sorunları yaşanabibliyordu. Belediye bu aksaklıkların ortadan kaldırıldığını savunurken, uygulamanın belediye içi kaynaklarla yenilendiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.