Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

EMİTT’te Başkent Rüzgârı

İstanbul’da düzenlenen uluslararası turizm fuarında Ankara tanıtılıyor. Fuarda Ankara adına açılan standın ilk konukları, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve Ankara Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt oldu.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde dünyanın dört bir tarafından gelen misafirleriyle devam ederken Fuar’daki en büyük ilgiyi gören şehir Ankara oldu. 

Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Ankara Valiliği, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Ankara Kalkınma Ajansı ve ilçe belediyelerinin dev Ankara alanındaki stantları, ziyaretçilerle dolup taşıyor.

Sudan’lı Bakan Ebru Yaptı

Büyük bir alanda kurulan Ankara standının ilk günkü ziyaretçileri, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ankara Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt oldu. Ankara'daki faaliyetlere ilişkin bilgi alan Bakan Ünal ve Kurt, daha sonra stantlarda sergilenen ürünleri inceledi. 
Standı ziyaret eden Sudan Turizm Bakanı Dr. MohamedAbuzaid Mustafa da yetkililerden bilgi almasının ardından,ebru sanatçılarının yer aldığı standı ziyaret etti. Burada “ebru” yapan Bakan Mustafa, daha sonra gezisine devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.