Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya deprem diyarbakır sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Etimesgut Belediyesi Yatırımlarına Hız Verdi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye hizmetlerinin ve devam eden yatırımların yaz döneminde de etkin yürütülmesine dikkat çekti. Yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulunan Demirel, olağanüstü hal şartlarında hiçbir hizmette aksama olmaması ve yatırımların hızla tamamlanması için adeta olağanüstü hal ilan etti.
 
Yeni Yaşam Merkezi
 
Demirel’in ilk durağı Ahielvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi oldu. Yaklaşık 20 milyon TL’lik değere sahip tesisin çok kapsamlı bir merkez olacağını kaydeden Demirel, “Bu merkezimizde bütün vatandaşlarımızın yararlanacağı hizmetler olacak. Merkezde, havuz, eğitim ve kültür alanları, kreş ve spor merkezimizin yanı sıra birçok donatı yer alacak. Yapımını hızla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Demirel daha sonra Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi inşaatına geçti. Demirel, tesiste, emekli dinlenme evi, sağlık alanı, eğitim alanları, spor merkezinin hizmet vereceğini belirtti.
 
Engellilere Özel Tesis

Başkan Demirel, Bağlıca Mahallesi’nde kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Demirel, “Bu merkez tamamlandığında engelliler ve aileleri birçok hizmeti bir arada alma imkanına kavuşacak. Sağlık ve rehabilitasyon, eğitim-kültür, misafirhane gibi bir çok hizmeti bu merkezde sunmayı planlıyoruz” dedi. Ahimesut Kapalı Pazaryeri inşaatının son durumunu yerinde denetleyen Demirel, Pazar yerinin kısa sürede hizmete gireceğini söyledi, Atayurt Spor Merkezi ve Emekli Konağı’nın ise tamamlandığını ifade etti.

Vatandaşlar Anayasal Düzene Sahip Çıktı

15 Temmuz darbe girişimini kınayan Demirel, vatandaşların canları pahasına “milli irade”ye ve “Anayasal düzene” sahip çıktığını belirtti.

Kardeşlik Mesajı

Demirel, yaşanan sürece ilişkin şu değerlendirmede bulundu: “Bu ülkede yaşayan 79 milyon hepimiz binlerce yıllık tarihi geçmişe, ortak kültüre ve aynı inanca sahip bireyler olarak, aynı milli ülkü etrafında şimdi daha sıkı kenetlenmeli, birliğimize, kardeşliğimize ve devletimize her zaman olduğundan daha sıkı sarılmalıyız. İnancımız, düşüncemiz, kökenimiz ne olursa olsun; biz kardeşiz. Tarih ve Ortadoğu coğrafyası bugün de göstermektedir ki; ‘kardeşine kardeşim diyemeyenler, yabancıya efendi derler’. Büyük Türk Milleti, ülkesiyle, milletiyle ve devletiyle ayrılmaz bir bütündür. Güvenlik güçlerimiz, ordumuz da bizim gözbebeğimizdir. Allah’ın izni ve aziz milletimizin gayreti ile, devletimize ve kahraman ordumuza sızmış hainler ayıklanacak, geleceğe daha güvenle, sağlam ve güçlü adımlarla yürümeye devam edeceğiz”.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.