Öne Çıkanlar Klima çarpması ahmet edip uğur gündemde neler var kpss davası ne oldu GEMİ gündem özel Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı turizm meme kanseri olimpiyat ekonomi koordinasyon kurulu türkiye

Kızılcahamam Belediyesi'nde Yeni Kamyonlar Hizmete Girdi

Kızılcahamam Belediyesi'nin araç filosuna yeni eklenen 2 adet ağır vasıta aracı hizmete girdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılcahamam Belediyesine 2 adet su tankeri olarak verilen kamyonlar, Kızılcahamam Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu şekile getirilerek 1 tanesi damperli kamyon, 1 tanesi de kepçe taşımak için kullanılacak olan kamyon taşıyıcıya çevrildi.

Kamyonların yapımı tamamlanıp Kızılcahamam Belediyesi önüne getirilerek Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan ve Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen tarafından kontrol edildi.

Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Yeni araçlarımız belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.