Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank zam

Maltepe'de Bir Binada Göçük Yaşandı

Maltepe’de gerçekleştirilen bir inşaat kazısı nedeniyle, inşaatın yanında bulunan 7 katlı bir binanın girişinde dün akşam saatlerinde göçük meydana geldi.

Meydana gelen göçükte herhangi  bir can kaybı yaşanmazkwn, göçük altında mahsur kalan kimse olmadı. Binada oturan vatandaşları ise olay yerine  intikal eden itfaiye ve Maltepe Belediyesi ekipleri tarafından tahliye edildi.

Maltepe Belediyesi Zabıta ve Yapı Kontrol ekipleri de, olaya müdahale ederek, bölgede güvenlik önlemi aldı. Çökmenin yaşandığı alan güvenlik şeridiyle kapatılırken, yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.