Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya ırak sgk bodrum pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Mamak Belediyesi Bayram Denetimlerine Başladı

Mamak Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi ilçe sınırlarında bulunan ve gıda üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların huzur içerisinden bir bayram geçirmesi için zabıta ekipleri özellikle unlu ve şekerli gıda üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

Tatlı tüketiminin arttığı bayramlarda yapılan denetimler, halk sağlığı açısından son derece önemli rol oynuyor. Zabıta ekipleri gittikleri üretim haneleri en ince noktasına kadar denetliyor. Satışa sunulan ürünlerin tazeliğinden, üretim şartlarının sağlıklı ve hijyenik olmasına kadar bir çok noktaya dikkat eden ekipler, eksikliği bulunan esnafı uyarıyor.

Zabıta ekiplerinin yıl içerisinde rutin denetimler yaptığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Zabıta ekiplerinin bayram denetimleri vatandaşlarımızın daha güvenli, daha sağlıklı bayram alışverişi yapmaları açısından son derece önemlidir. Yapılan rutin denetimlerin dışında, özel zamanlarda yapılan ani denetimlerle birlikte vatandaşın güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın sağlığını korumak” ifadelerini kullandı.

Esnaf Çok Daha Bilinçli Üretim Yapıyor

Yapılan denetimlerde üretim hanelerde saptanan eksikler teftiş defterlerine işleniyor. Mamak’ta bulunan esnafın artık çok daha bilinçli bir şekilde üretim yapmaya başladığını dile getiren zabıta ekipleri, küçük eksiklikler konusunda esnafı uyararak eksiklerin bir an önce tamamlamasını sağlıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.