Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan istanbul Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Marmaris’te Ücretsiz Atölyeler Devam Ediyor

Marmaris’teki İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı'nda çocuklar için düzenlenen ücretsiz atölyeler tüm hızıyla sürüyor. Açıklanan etkinliklerde, Bilmiş Ev - Yaratıcı Çocuklar Atölyesi'nde; Hovercaftla Sürtünmeyi Yenelim, Haydi Mancınık Yapalım, Origami ve Takımyıldızı Dürbünü adlı atölyeler gerçekleştirilecek.

Marmaris Belediyesi, İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı'nda 15 Ağustos, 27 Ağustos tarihlerinde yapılacak etkinlikleri açıkladı. Buna göre etkinliklerde, Bilmiş Ev - Yaratıcı Çocuklar Atölyesi'nde; Hovercaftla Sürtünmeyi Yenelim, Haydi Mancınık Yapalım, Origami ve Takımyıldızı Dürbünü adlı atölyeler gerçekleştirilecek. Her hafta olduğu gibi Pazartesi günleri dışında belgesel sinema gösterimleri de devam edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.