Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin bugünün gündemi kınama Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Olimpiyat Metro İstasyonu'nda Düğün

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından metro istasyonlarında nikah kıyılacağının açıklanmasının ardından ilki 30 Ekim 2016’da Haliç Metro İstasyonunda gerçekleşen nikah programının ikincisi 20 Kasım Pazar günü Olimpiyat Metro İstasyonu peron katında gerçekleştirilecek. 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metro İstanbul AŞ. tarafından metro istasyonlarının nikah ve düğün merasimlerine açılmasıyla Haliç Metro İstasyonu’nda gerçekleştirilen ilk  nikahın ardından, 20 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Olimpiyat Metro İstasyonu peron katında ikinci düğün yapılacak.
 
Metro müzisyenlerinin müzik dinletisi ile saat 14:00’da başlayacak düğün merasimine 300 kişinin katılması bekleniyor. Saat 15:00’de Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun çiftlerin nikâhını kıyacağı programda Metro İstanbul Genel Müdürü Kasım Kutlu ve Bahçelievler Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bu mutlu olaya şahitlik edecek. Alana kurulacak LED ekran vasıtası ile de izlenebilecek etkinlik saat 18:00’de son bulacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.