Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır konya bodrum zam ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Şişli’de Herkese Yoga ve Zumba Eğitimi

Şişli Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle Şişlililer uzman eğitmenlerin eşliğinde her hafta sonu Maçka Sanatçılar Pakı’nda yoga ve zumba yapacak. Yazın başlayan Belgrad koşuları ise Kasım ayının sonuna kadar devam edecek.

Şişli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre belediye, hem vatandaşların iyi ve kaliteli vakit geçirmesi hem de her yaştan insanın spor yapması ve her türlü sporun ulaşılabilir olması amacıyla birbirinden farklı spor aktiviteleri düzenliyor. Bu amaçla Ekim ayında başlayan yoga ve zumba 4 Kasım’a kadar devam edecek. Her cumartesi günü Maçka Sanatçılar Parkı’nda eğitmenler eşliğinde spor yapmak isteyen herkese yoga ve zumba eğitimleri verilecek. Yaz aylarında başlayan Belgrad Koşuları ise 26 Kasım tarihine kadar her pazar günü devam edecek. Koşuya katılanlara gidişler ve dönüşlerde ücretsiz servis olanağı da sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.