Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Metina burgan bank

Sokak Hayvanlarına Beslenme Noktaları

Kırıkkale Belediyesi, kış mevsiminde yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturdu.

Kırıkkale Belediyesi soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını unutmadı. Sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturan Kırıkkale Belediyesi ekipleri, hava sıcaklığının eksilere düştüğü kış günlerinde yiyeceklerin donması ve kar altında kalması sebebiyle sokak hayvanlarının aç kaldıklarını belirtti. Yetkililer, besleme noktalarını özellikle yerleşim yerlerinin dışında oluşturulmasının nedenini de sokak hayvanlarını belirli bir bölgede tutabilmek olduğunu söylediler.

Belediye ekipleri, sokak hayvanlarını beslemek isteyen vatandaşların yiyecekleri insan yoğunluğunun az olduğu bölgelere bırakmalarını talep etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.