Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Söke’de Zeytin Dalı Parkı Son Aşamada

Söke Belediyesi tarafından merkezde bulunan atıl alan parka dönüştürülüyor. Zeytin Dalı adı verilen park Eylül ayında hizmete açılacak.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada 2 bin 828 metrekare park alanı, yaklaşık 4 bin metrekare dere kenarı düzenlemesini içeriyor. Park içinde spor alanı, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu, oturma grupları yer alacak. Zeytin Dalı Parkı’nda işletmeciliği LİMA tarafından yapılacak bir de kafe yer alacak. 

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, merkezde atıl olan bir alanı park olarak yurttaşların hizmetine sunacaklarını ifade ederek, “Bundan beş, altı ay öncesinde baktığınızda vatandaşlarımızın içinden geçemediği, geceleri karanlık ve kuytu kalan bir alanı; vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabildiği, aydınlık ve ferah bir alana dönüştürüyoruz. Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Yenikent’te böyle güzel bir alanın oluşması faydalı olacak. Yenicami Mahallesi’nde Spor kafe ve 6 Eylül Parkımız gencinden yaşlısına büyük beğeni topladı ve ilgi görüyor. Su hareketleri ve aydınlatma oluşturduğumuz alanlarda olmazsa olmazlarımızdan biri, Yenikent Zeytin Dalı Parkı’nda da böyle olacak” dedi.

Başkan Toyran, parkın Eylül ayında halkın hizmetinde olacağını da açıkladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.