Öne Çıkanlar türkiye gündem özeti galatasaray ihracat çin bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Suriyeli Sığınmacılara Giysi Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, doğu ve güneydoğu illerinde oluşturulan kamplara gönderilmeden önce 84 Suriyeli sığınmacıya giysi yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Vadisi’nde kaldıkları naylon çadırlardan bu sabah tahliye edilen Suriyeli sığınmacılara giysi yardımı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü’nün işbirliğiyle tahliyeleri gerçekleştirilen ve bir ortaokulun spor salonuna yerleştirilen 84 kişiden oluşan Suriyeli sığınmacılara; battaniye, bot ve kabandan oluşan giysi yardımında bulundu. 
Kamplarına gönderilmek üzere bir süre spor salonunda bekletilen Suriyeli sığınmacılar, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yapılan giysi yardımını sevinçle karşıladılar. 
Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker’in de hazır bulunduğu yardımların dağıtımı sırasında özellikle çocuklar, giysileri bir an önce alabilmek için çaba gösterdiler.
Dikmen Vadisi 4. ve 5. etapta Suriyeliler tarafından kurulan 34 çadır ve barakalarda kalan ve sağlıksız koşullarda yaşamlarını sürdüren Suriyeli aileler, Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve Emniyet Müdürlüğünün işbirliği ile bu sabah tahliye edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.