Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu meme kanseri Metina milliyetçi hareket partisi

Tiyatro Oyuncularından Beklenmedik Ziyaret

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen  Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında, her mahallede sergilenecek olan ‘’On Bir Ayın Kahkahası’’ adlı tiyatro oyununun oyuncuları Kırklarelili vatandaşlara çat kapı ev ziyaretlerinde bulundular.

Sinan Bengier, Ayberk Atilla, Ender Gülçiçek ve Didem Sökmen gibi oyuncuları karşısında gören Kırklarelililer, böyle bir ziyaretle ilk kez karşılaştıkları için büyük heyecan ve şaşkınlık yaşadılar.

Doğu Mahallesi‘nde ev ziyaretlerinde bulunan, Akalar Mahallesi’nde ise kahvehane ziyareti gerçekleştiren usta oyuncular, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ettiler ve fotoğraf çekildiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.