Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suriye Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken atatürk Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş şehit

Türkiye Üçüncüsünden Başkan Yardımcısı Gider'e Nezaket Ziyareti

Türkiye Satranç Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Küçükler Şampiyonasında 11 yaş genel kategoride Türkiye üçüncüsü olan İlker Özcan Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider’i ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Antrenörü Bülent Buğday ile birlikte Gider’i ziyaret eden Özcan kazandığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek annesi Nuran ve babası Çetin Özcan’ın yanı sıra antrenörü Bülent Buğday’ın kendisine her zaman destek olduğunu ve daha büyük başarılar elde etmek istediğini söyledi.

Antrenör Bülent Buğday, sporcusunun aldığı başarıdan dolayı gurur duyduğunu ve Kırklareli’ne böyle bir başarı ile döndükleri için mutlu olduklarını ifade ederek Kırklareli Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na destekleri için teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Kırklareli Belediyespor kulübü başkanı olan Mehmet Gider’de İlker Özcan ve antrenörü Bülent Buğday’ı tebrik ederek, aldıkları başarıdan dolayı kutladı. Gider, sporun her dalına ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.