Öne Çıkanlar şehit gündem özeti Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Sabri Ülker Vakfı AHEF Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi mescidi aksa altın tatil Fintek

“Vira Bismillah” İle Sezonu Açtılar

Açılan balık sezonuyla balıkçılar “Vira Bismillah” dedi.

1 Eylül’de balık av sezonun açılmasıyla Şile Belediyesi’nin düzenlediği programda balıkçılar “Vira Bismillah” dedi. Şile Kaymakamı Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, balıkçı reisleri ve balıkçılar ile çok sayıda Şileli vatandaşların katıldığı programda saygı duruşu ve istiklal marşının ardından balıkçılar ekmek tekneleriyle denize açıldı.



Programda konuşan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, “Şile’de balıkçılık geçim kaynağı olarak önemli bir yere sahip. Bizler de bugün burada balıkçılarımıza destek olmak için bulunuyoruz. Şile bir balıkçı kasabası kökeninden geliyor ve hala balıkçılık mesleğini devam ettiriyor. Bu sebeplerden ötürü bizlerde balıkçılarımızın korunakları, güvenli mekanları için şu an bulunan limanımız içerisinde 240 teknelik yeni rezerv alan oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Tabakoğlu’nun Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte 2017 yılı içerisinde Sahilköy’de yeni bir liman yapımına başlayacakları söylediği tören, balıkçıların toplu halde denize açılması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.